Solitaire Farm: Seasons

Verden af Solitaire Farm: Seasons er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Solitaire Farm: Seasons, et af vores bedste kabale-spil!

Solitaire er undertiden synonymt med afslappede kortspil, og dets popularitet har været vedvarende og har givet mange mennesker utallige timer med sjov og afslapning. Solitaire Farm: Seasons på Spilo.dk tilbyder dig et sjovt kortspil i et smukt gårdmiljø. Selv om du måske allerede er bekendt med Solitaire-spil, er denne variant helt anderledes end andre Solitaire-spil, som du kender. I stedet for at planlægge din stak af kort omhyggeligt og arrangere dem i rækkefølge har du her et kort, der er placeret nederst på skærmen, og du skal vælge et af de kort, der er øverst på skærmen, over dette kort. Det korrekte kort er det, der er større end det kort, der ligger nederst. Så hvis du har en ruder to i den nederste række, og der et sted i den øverste stak er en ruder tre, skal du vælge ruder tre kortet, hvis du vil komme videre. Kortene behøver selvfølgelig ikke nødvendigvis at være af samme farve, men du får ekstra point, hvis de er af samme type.

Hvis der ikke er nogen kort i den øverste stak, der passer til de ovenfor beskrevne kriterier, kan du altid trække et nyt kort fra stakken og prøve igen. Solitaire Farm: Seasons er et sjovt kortspil, selv om det måske ikke helt er det, du forventer af et klassisk Solitaire-spil. Den drejning, som det tilbyder på den gamle formel, holder stadig tingene friske og spillet sjovt. Og gårdbaggrunden giver også spillet en unik form for charme. Spil Solitaire Farm: Seasons og nyd en afslappende og sjov oplevelse på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Vælg kortene, og interager med spilelementerne ved at trykke på musens venstre museknap. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Solitaire Farm: Seasons? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores kabale-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.