Solitaire TriPeaks Garden

Verden af Solitaire TriPeaks Garden er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Solitaire TriPeaks Garden, et af vores bedste kabale-spil!

Træd ind i en afslappende atmosfære, ind i en smukt designet have, og spil et stort antal sjove niveauer af det klassiske solitaire spil, når du spiller Solitaire TriPeaks Garden på Spilo.dk. Sammen med din trofaste katteven vil du tage på et sjovt eventyr i solitaireverdenen. Selv om reglerne i Solitaire TriPeaks Garden måske er en smule anderledes end det klassiske solitaire-spil, som du måske allerede er vant til, er princippet om at stable kortene i faldende rækkefølge stadig bevaret i Solitaire TriPeaks Garden. Men i modsætning til andre solitaire-spil skal du her ikke administrere flere stakke kort, men du skal blot klikke på kortene på bordet i faldende rækkefølge. Hvis der ikke er nogen gyldige kort at vælge, kan du klikke på det tomme kort nederst på skærmen for at afsløre et forhåbentlig godt kort.

Og fordi vi alle kan begå fejl, kan du på Solitaire TriPeaks Garden også fortryde dit tidligere træk, hvis du har begået en fejl og ikke er tilfreds med det træk, du har foretaget. Og glem ikke, at du også kan få alle mulige pointmultiplikatorer, så hvis du spiller godt, bliver du belønnet med ekstra point. Og nogle baner har endda særlige betingelser for at komme videre, f.eks. at du skal være i stand til at blive færdig, før timeren løber ud. Dette holder tingene friske og udfordrende og selvfølgelig sjove.

Slap af med et sjovt spil solitaire, når du spiller Solitaire TriPeaks Garden på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Tryk på venstre museknap for at vælge kortene og interagere med de forskellige spilelementer. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Solitaire TriPeaks Garden? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores kabale-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.