Sophomore Princesses

Verden af Sophomore Princesses er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Sophomore Princesses, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Disse prinsesser har nydt deres sommerferie, men nu starter skolen snart. De er nu studerende på andet år, så disse piger skal sætte et modeeksempel op, og du skal hjælpe dem! Elsa vil gerne have dig til at skabe hendes outfit for dagen først, og hun vil gerne have noget blåt på, en kjole eller en nederdel blandet med en smart top måske. Vælg nogle behagelige, men søde sko, og ordn også hendes hår! Ariel elsker prints på det seneste, så vælg et sødt outfit med prints fra hendes garderobe. Selv om sommeren for længst er forbi, er Jasmine ikke klar til at sige farvel til sine sommerkjoler endnu. Se, om du kan hjælpe hende med at finde en til college. Sørg for, at prinsesserne vil se fantastiske ud på deres første dag som studerende på anden årgang!

Lignende spil:

Kan du lide Sophomore Princesses? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.