Spin Soccer 3

Verden af Spin Soccer 3 er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Spin Soccer 3, et af vores bedste fodboldspil-spil!

Fodboldsæsonen er i fuld gang på Spilo.dk! Spil Spin Soccer 3, et sjovt spil, der kombinerer fodboldreglerne med reglerne i et puslespil. Det du får ud af denne unikke blanding er noget, der helt sikkert vil få dig til at sætte mere pris på begge disse typer spil. Og sikkert efterlader dig med en lyst til at få bolden ud af skabet og gå ud og spille en omgang fodbold med dine venner.

Som i enhver kamp i denne populære sport skal du i Spin Soccer 3 få bolden forbi målstregen ved at bruge din kløgt og dine evner. Men i stedet for at bruge spillere til at score mål skal du her dreje platformene, som fodbolden er placeret på, enten til venstre eller til højre, og bruge tyngdekraften til at komme til næste niveau. Ikke at tyngdekraften ikke også er en stor spiller i den rigtige sport, men i Spin Soccer 3 får du virkelig at se, hvor vigtig denne kraft kan være for boldens bane.

Gennem en række unikke baner med alle mulige sjove udfordringer, der introduceres med jævne mellemrum, er Spin Soccer 3 en god måde at slappe af på og forberede sig til de forskellige mesterskaber, der snart begynder. Se hvor mange mål du kan score og afslutte alle banerne, når du spiller på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Tryk på venstre museknap enten på venstre eller højre side af skærmen for at dreje platformene i den retning du ønsker. Eller, hvis du vil bruge tastaturet, kan du også bruge venstre eller højre piletast til at ændre platformens retning. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du trykke på skærmen enten i venstre eller højre side af skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Spin Soccer 3? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores fodboldspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.