Gravity Soccer

Verden af Gravity Soccer er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Gravity Soccer, et af vores bedste fodboldspil-spil!

I denne unikke kombination af fodbold og puslespil formår Gravity Soccer at kombinere disse to forskellige typer spil på en sjov og kreativ måde. Med respekt for fodboldreglerne er målet i Gravity Soccer at placere bolden mellem målstolperne, men i stedet for at dirigere spillerne til at bruge afleveringer og skud skal du omhyggeligt vælge, hvilke blokke du vil ødelægge for at lede bolden til det ønskede mål. Du vil blive overrasket over, hvor meget spændingen ved at se, om bolden kommer igennem eller ej, stadig er tilbage, selv om reglerne er ændret.

Efterhånden som du kommer videre, vil du snart se, at du skal tage hensyn til ramper, fjedre og andre nye elementer, der øger udfordringen, men også det sjove. Hvert niveau har et antal stjerner, der venter på at blive samlet, og hvis du formår at samle dem alle, stiger din endelige placering. At gå tilbage og hente alle de stjerner, som du måske har overset, gør også Gravity Soccer til et spil, som du kan spille igen et par gange, især fordi nogle stjerner er placeret på nogle ret snedige steder, og kun den mest ihærdige kan samle dem. Men selv hvis det ikke lykkes dig at få alle stjernerne, kan du stadig komme videre og afslutte spillet.

Gennemfør alle banerne og opnå en høj score på Spilo.dk, når du spiller Gravity Soccer.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at vælge de blokke, som du vil fjerne, for at lede fodbolden til målstolpen. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du trykke på skærmen for at fjerne disse blokke.

Lignende spil:

Kan du lide Gravity Soccer? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores fodboldspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.