Spooky Bubble Shooter

Verden af Spooky Bubble Shooter er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Spooky Bubble Shooter, et af vores bedste boblespil-spil!

Kedler fulde af en mystisk væske? Ja, vi har dem. Flagermus, der flyver i baggrunden? Dem har vi også. Et sjovt bubble shooter-spil med et Halloween-tema? Ja, det er det, du kan spille, når du vælger Spooky Bubble Shooter på Spilo.dk!

Ligesom i andre lignende spil skal du i Spooky Bubble Shooter sigte bobler af alle mulige farver ind i bobler af samme farver. Hvis det lykkes dig at forbinde mindst to af dem, vil de blive fjernet fra niveauet og falde i kedlerne for at være en ingrediens til en eller anden form for underlig bryggeri, der er ved at blive tilberedt. Du kan også bytte farve på boblen eller skyde en eksplosiv boble, men det er begrænsede færdigheder, så brug dem med omtanke.

Kom i Halloween-ånd på Spilo.dk, og spil vores store udvalg af spil.

Lignende spil:

Kan du lide Spooky Bubble Shooter? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores boblespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.