Super Bubble Shooter

Verden af Super Bubble Shooter er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Super Bubble Shooter, et af vores bedste boblespil-spil!

I Super Bubble Shooter skal du altid sigte omhyggeligt, fordi du har et begrænset antal bobler til at klare niveauet. Dette giver spillet en helt ny dimension, da der er tilføjet strategi oven i hastigheden. Men denne begrænsning vil kun gøre dig til en bedre spiller.

For at opnå maksimal effektivitet skal du sigte på en sådan måde, at dine skud forbinder mindst tre bobler af samme farve. Der venter dig et stort udvalg af baner i Super Bubble Shooter, som hver især bringer et nyt miljø at spille i, samt en ny udfordring.

Med smukke livlige farver, glad musik og sjovt gameplay er Super Bubble Shooter sikker på at give dig utallige timers sjov. Så kom til Spilo.dk og spil endnu en runde og hav det sjovt!

Lignende spil:

Kan du lide Super Bubble Shooter? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores boblespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.