Jungle Legend

Verden af Jungle Legend er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Jungle Legend, et af vores bedste boblespil-spil!

Jungle Legend tager den klassiske bubble shooter-formel og tilføjer en masse mere intensitet til oplevelsen. I dette spil skal du skyde bobler af forskellige farver og mønstre, så de lander mellem mindst to bobler af samme type. Ved at gøre dette eliminerer du dem alle fra brættet.

Og det er vigtigt at fjerne boblerne fra brættet så hurtigt som muligt, for hvis de når til hytten i niveauet, er spillet slut, og du skal starte forfra og prøve igen.

For at maksimere din indsats kan du sigte efter bobler, der har forskellige effekter, hvilket kan hjælpe dig med at rydde brættet hurtigere. Mens de første baner er en blid introduktion til reglerne og hjælper dig med at blive fortrolig med Jungle Legend, bliver spillet mere udfordrende jo mere du spiller, og i løbet af dit eventyr vil du helt sikkert opnå mesterskab i bubble shooter-spil.

Tag på en sjov rejse, når du spiller Jungle Legend på Spilo.dk og gennemfører alle niveauer.

Lignende spil:

Kan du lide Jungle Legend? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores boblespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.