Steampunk Insta Princesses

Verden af Steampunk Insta Princesses er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Steampunk Insta Princesses, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Steampunk-design har sine rødder i sci-fi. Dens fantasifulde tilgang til retro-møder fremtiden har givet anledning til en unik æstetik, som du sent vil glemme. Steampunk er øjeblikkeligt genkendeligt og er stærkt afhængig af ægteskabet mellem historie og dampdrevne maskiner for at skabe et elegant udseende og en følelse i alt, hvad det rører ved.

Verden begyndte at sætte pris på steampunk-æstetikken, og efterhånden kunne man mærke dens indflydelse i mode, film og kultur. Disse prinsesser lod sig ikke skuffe og besluttede at overraske hinanden ved at bære de mest repræsentative steampunk-outfits. Steampunkmode er en blanding af victoriansk stil og futuristiske elementer med nogle dampinspirerede genopfindelser.

Korsetter, mørke farver, læder- og metalarmbøjler, tophatte og støvfrakker, briller og monokler er blot nogle af de typiske steampunk-elementer. Spil dette seje udklædningsspil og skab de sejeste steampunk-outfits til disse prinsesser. Glem ikke den typiske makeup for denne stil. Alt vil blive præsenteret for deres virtuelle tilhængere på sociale netværk!

Lignende spil:

Kan du lide Steampunk Insta Princesses? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.