Stick Duel Battle

Verden af Stick Duel Battle er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Stick Duel Battle, et af vores bedste stickman spil-spil!

Kæmp tappert i de brutale kampe, når du træder ind i de blodige arenaer på Stick Duel Battle. Dette spil tager ingen fanger, og ved slutningen af en runde er det enten dig eller din modstander, der står tilbage. Med masser af forskellige våben til at udslette dine fjender, lader Stick Duel Battle dig kreativt udtrykke, hvordan du ønsker at gøre det af med dine modstandere.

Du skal også beherske indretningen af omgivelserne og opstille fælder for at få overtaget. Og da hvert kort er anderledes, skal du hele tiden tilpasse dig slagmarken for at vinde. For at vinde et spil skal du først nå op på 5 point, og du kan spille enten alene, mod en modstander styret af computeren eller mod en ven.

Med sin intense action og konkurrencemæssige karakter vil Stick Duel Battle helt sikkert give dig utallige timers sjov, så besøg Spilo.dk og se, hvem der er den bedste.

Lignende spil:

Kan du lide Stick Duel Battle? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores stickman spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.