Stick War: New Age

Verden af Stick War: New Age er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Stick War: New Age, et af vores bedste stickman spil-spil!

Gør dig klar til krig, når du spiller Stick War: New Age på Spilo.dk, et spil fuld af action, våben og spændende eventyr. I løbet af de 40 baner skal du mestre dine våben for at besejre horder af fjender, der vil gøre alt, hvad der står i deres magt, for at sætte en stopper for dig.

Men fjenderne er ikke den eneste udfordring i Stick War: New Age, da der er forskellige farer i omgivelserne. Et forkert skridt kan betyde en genstart af niveauet og et tab af dine hårdt tjente fremskridt. Men hver gang du prøver igen, lærer du noget nyt om spillet, hvilket vil gøre dig til en bedre spiller, og med tiden vil du overvinde de udfordringer, som Stick War: New Age bringer.

Er du klar til action fra Stick War: New Age?

Lignende spil:

Kan du lide Stick War: New Age? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores stickman spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.