Stickman Army: The Defenders

Verden af Stickman Army: The Defenders er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Stickman Army: The Defenders, et af vores bedste arkade spil-spil!

Beskyt dit territorium mod de invaderende styrker i Stickman Army: The Defenders, et intenst actionspil, hvor eksplosioner og skud konstant fylder skærmen. Som general med ansvar for at sikre, at fjenderne ikke ødelægger alt, hvad du har kært, skal du omhyggeligt placere dine tropper, så de kan afværge ethvert angreb.

Med et gameplay, der minder om det ultrapopulære Plants vs. Zombies, skal du vælge mellem forskellige typer tropper og placere dem på de baner, hvor der er mest brug for dem. Nogle tropper er bedre mod visse fjender, så vælg med omhu. En kommandør skal konstant scanne slagmarken for potentielle fordele, så du skal også være på udkig efter forsyninger, der falder ned fra himlen, hvormed du kan købe flere og flere tropper.

Bliv en general på Spilo.dk og hav det sjovt!

Lignende spil:

Kan du lide Stickman Army: The Defenders? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores arkade spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.