Stickman Army: The Resistance

Verden af Stickman Army: The Resistance er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Stickman Army: The Resistance, et af vores bedste arkade spil-spil!

Gør dig klar til at forsvare dit land i Stickman Army: The Resistance, et sjovt actionspil, som du kan spille gratis på Spilo.dk. I Stickman Army: The Resistance befinder du dig på toppen af et tårn, som er det sidste forsvar mod invaderende styrker, og du skal forhindre dem i at overtage dit område.

For at stoppe dine fjender skal du omhyggeligt vælge hvilke våben du skal bruge mod angriberne, mens du tager hensyn til deres type og deres unikke egenskaber. Våbnene såvel som fjenderne har særlige egenskaber, så vælg klogt.

For et ordentligt forsvar skal du have en strategisk tankegang, men du har også brug for hurtige reflekser, for jo længere du kommer fremad, jo mere udfordrende bliver spillet.

Sæt dine evner på prøve og hav det sjovt i Stickman Army: The Resistance!

Lignende spil:

Kan du lide Stickman Army: The Resistance? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores arkade spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.