Stickman Fighter: Mega Brawl

Verden af Stickman Fighter: Mega Brawl er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Stickman Fighter: Mega Brawl, et af vores bedste arkade spil-spil!

Gør dig klar til intens action og stickman-kampene, når du spiller Stickman Fighter: Mega Brawl. Hold stand og vent på, at dine fjender kommer til dig, og vent på det perfekte øjeblik til at slå dem ned. Til din rådighed har du masser af færdigheder, massive våben, specielle teknikker og endda magiske besværgelser samt andre måder at eliminere dine fjender på.

I Stickman Fighter: Mega Brawl er timing af dine angreb nøglen til overlevelse, så når du ser, at en fjende er inden for rækkevidde af et af dine ødelæggende angreb, skal du blot trykke på den tast, der er i angriberens retning, og se dem flyve i luften. Når alt kommer til alt, kan ingen stoppe dig!

En række forskellige fjender vil ubarmhjertigt komme imod dig, hver med unikke evner og angreb, så tag også højde for det. Når de ser, at du bare er for god, vil de også sende episke fjender over, som er meget stærkere end din gennemsnitlige fjende og kræver ekstra koncentration for at ødelægge dem.

Spil et fantastisk stickman-spil på Spilo.dk, når du vælger Stickman Fighter: Mega Brawl

Lignende spil:

Kan du lide Stickman Fighter: Mega Brawl? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores arkade spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.