Straw Hat Samurai

Verden af Straw Hat Samurai er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Straw Hat Samurai, et af vores bedste action spil-spil!

Spil som en ærefuld og modig samurai på Spilo.dk, når du vælger Straw Hat Samurai, et sjovt actionspil, hvor hurtige reflekser og hurtig tænkning sikrer din overlevelse. Fordi du er en mester i kniven, styrer du samuraien med kun korte træk med musen, som vil lede din figur i den retning. Hvis fjender tilfældigvis kommer i din vej, vil du hurtigt eliminere dem fra slagmarken.

Senere i dit eventyr vil du finde en bue, som bliver en uundværlig del af dit arsenal, og det vil være et redskab, der yderligere vil sikre din overlevelse. Du bliver nødt til at vurdere korrekt, hvornår du skal bruge buen, og hvornår sværdet ville være det bedre redskab til at besejre dine fjender.

Bliv en ustoppelig samurai, når du spiller Straw Hat Samurai og se, hvor eventyret fører dig hen.

Lignende spil:

Kan du lide Straw Hat Samurai? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores action spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.