Stylist For A Star Arianna

Verden af Stylist For A Star Arianna er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Stylist For A Star Arianna, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Arianna søger en modekonsulent til sine kommende arrangementer. Vi må dog nævne, at det ikke er let at arbejde som stylist for en stjerne af Ariannas kaliber.

En stjernes liv er meget dynamisk, en international sangerinde kan have 5 arrangementer om ugen. Mange mennesker har forsøgt at blive Arianas personlige rådgiver, men det er mislykkedes.

Arianna har brug for dine tjenester til følgende begivenheder. Hver begivenhed er speciel og har brug for et outfit, der vil vende hovedet på både fans og journalister.

Den første begivenhed er den vigtigste: morgendagens koncert! Vælg den rigtige makeup til et ekstravagant outfit, der er en international stjerne værdig. Vælg derefter et outfit til en almindelig dag i en kunstners liv. Glem ikke, at Arianna altid bliver jagtet af paparazzier, så uanset situationen skal hun stråle. Den røde løber er Ariannas næste begivenhed. Denne begivenhed behøver ingen introduktion: hundredvis af stjerner vil gå på catwalken iført de smukkeste outfits! Arianna har brug for at funkle, så giv alt for et outfit, der vil få hende til at stråle! Intet kan stoppe Arianna i at se fænomenal ud, så det rockede outfit, du skal skabe til din seneste begivenhed, kan være det, der gør hele forskellen for dig.

Gør dit bedste for at udfylde stillingen som Ariannas personlige stylist. Jeg håber, at dette pigespil bringer et smil frem på dit ansigt!

Lignende spil:

Kan du lide Stylist For A Star Arianna? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.