Sudoku Master

Verden af Sudoku Master er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Sudoku Master, et af vores bedste sudoku spil-spil!

Du kender måske allerede nu fordelene ved at træne din hjerne og holde den engageret gennem udfordrende og interessante gåder. Sudoku, et klassisk talpuslespil, er blot et af de spil, som du kan finde på Spilo.dk, hvis du ønsker at slappe af, men også træne nogle vigtige kognitive færdigheder. Og selv om reglerne er lette at følge og forstå, skal du ikke tro, at det er et let spil. Gennem sit flotte design formår det at tilbyde en udfordrende oplevelse, samtidig med at det holder tingene enkle. Sudoku Master er sådan et puslespil, og ligesom andre spil af denne type er dit mål at fylde 9x9 gitteret med tal fra 1 til 9, samtidig med at du sørger for, at de ikke gentages på samme række, kolonne eller 3x3 undergitter. Dette elegante design sikrer, at du altid ved, hvad målet er, samtidig med at det giver dig en udfordrende oplevelse.

Det kan selvfølgelig være, at du er nybegynder, og måske vil du lære reglerne i et langsommere tempo. Sudoku Master har dette i tankerne og har flere sværhedsgrader, og du kan tackle dem, som du har lyst til. Og hvis du virkelig går i stå, kan du endda bruge Hint-muligheden ved at vælge pære-ikonet. Vælg omhyggeligt, hvornår du vil bede spillet om hjælp, for du kan kun bruge denne mulighed tre gange pr. spil.

Grafikken på Sudoku Master passer godt til spillet, og du kan endda ændre farverne på brættet, hvis du bliver træt af at se på den samme skærm. Du kan også se nogle generelle statistikker om din spilletid, f.eks. hvor mange gåder du har løst eller det samlede antal point du har scoret. Og Sudoku Master har også en masse indhold, og der er et nyt puslespil at løse for hver dag i året.

Spil et afslappende og sjovt puslespil på Spilo.dk og prøv Sudoku Master.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at vælge tallene fra bunden af skærmen, og tryk på de tomme celler for at fylde dem. Du kan også bruge tastaturet til at bevæge dig rundt på brættet og bruge taltasterne til at fylde en tom celle med den tast, du trykker på. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på skærmen på tallene fra skærmen og trykke på den tomme celle for at fylde den.

Lignende spil:

Kan du lide Sudoku Master? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores sudoku spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.