Table Tennis World Tour

Verden af Table Tennis World Tour er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Table Tennis World Tour, et af vores bedste sport spil-spil!

Vind verdensmesterskabet i dette anerkendte 3D-pingpongspil. Nyd den realistiske fysik, og spil en af de mest udøvede sportsgrene i verden, og prøv at slå alle de andre modstandere fra hele verden. Og det bliver ikke nogen nem opgave, da spillet kan være ret udfordrende. Reglerne er ret enkle, da hver spiller har to serveoplæg i træk, og vinderen afgøres, når en spiller har 11 point, med mindst 2 point i føring.

Da du styrer slaget ved at swipe med fingeren eller med musemarkøren, gør den intuitive styring spillet til en leg og får dig virkelig til at føle dig som en pingpongspiller i verdensklasse. Progressionssystemet holder dig altid på tæerne, for jo mere du kommer frem i spillet, jo sværere bliver modstanderne, ligesom i virkeligheden. Bevæg dig op gennem rækkerne og før dit land til tops i verdensmesterskabet i denne 3D-bordtennis-app.

Lignende spil:

Kan du lide Table Tennis World Tour? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores sport spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.