Tangram

Verden af Tangram er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Tangram, et af vores bedste pusle spil-spil!

Bliv en professionel til at fylde brættet med figurer i forskellige størrelser på Tangram på Spilo.dk. I dette spil er det din opgave at placere alle brikkerne fra bunden af skærmen på spillepladen. Det lyder nemt nok, men alle disse figurer har forskellige former, så du skal tage hensyn til, hvordan de alle passer ind. Med flere sværhedsgrader, fra begynder- til ekspertniveau, kan du tilpasse, hvor svære eller lette puslespillene fra Tangram kan være. Hvad mere er, Tangram har masser af niveauer, så du har helt sikkert tid nok til at øve dig og langsomt blive bedre og bedre til spillet.

Disse sværhedsgrader adskiller sig normalt fra de lettere ved størrelsen af spillepladen og ved antallet af brikker, som du kan interagere med. Jo flere ting du skal tage hensyn til, jo mere udfordrende bliver spillet. Heldigvis kan du, hvis du virkelig sidder fast og ikke ved, hvordan du skal komme videre, bede Tangram om et hurtigt hint, som viser dig, hvor du kan placere en figur. Udfordringen i Tangram er minimalistisk i sit design og bliver hurtigt en god hjernetræning for alle, især folk, der nyder denne type puslespil.

Spil et sjovt og udfordrende puslespil på Spilo.dk og se, hvor mange niveauer du kan løse i Tangram.

Sådan spiller du

Brug musen til at vælge brikkerne (ved at klikke og holde venstre museknap nede) og flytte dem rundt på brættet.

Lignende spil:

Kan du lide Tangram? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores pusle spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC