Tank Off

Verden af Tank Off er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Tank Off, et af vores bedste bilspil-spil!

Kør en kampvogn, og bliv en ustoppelig kraft på slagmarken i Tank Off, et multiplayerspil, der sætter dig i førersædet af en kampvogn og lader dig udøve ødelæggelse mod andre spillere. Tank Off er et multiplayerspil, så du kan prøve din styrke mod andre spillere fra hele verden.

Den smukke 3D-grafik viser kampvognene i stor detalje, men du vil ikke have meget tid til at beundre dem, for der er action non stop, og verdenen på Tank Off er ekstremt farlig. Heldigvis har du holdkammerater, der kan holde øje med dig, men det betyder ikke, at du kan lade være med at være på vagt.

Du kan vælge mellem fire ikoniske kampvogne med hver deres styrker og svagheder, og du kan også opgradere dem. Så du kan forbedre dine skjolde, din turbo og endda din skade og andre utallige andre egenskaber, som du selv skal afdække.

Spilo.dk bringer dig endnu en fantastisk multiplayer-oplevelse med Tank Off, så deltag i kampen og hav det sjovt!

Lignende spil:

Kan du lide Tank Off? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores bilspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.