Temple Jewels

Verden af Temple Jewels er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Temple Jewels, et af vores bedste bejeweled-spil-spil!

Spilo.dk byder dig velkommen til den blændende verden på Temple Jewels! Gør dig klar til at begive dig ud på et spændende ædelstens-eventyr, der vil underholde dig i timevis. I Temple Jewels vil du være fordybet i en fascinerende rejse gennem 101 fængslende baner. Vær forberedt på en eskalerende udfordring, da hvert niveau præsenterer en ny test af din strategiske tænkning og lynhurtige reflekser. Spillet starter forsigtigt, så du kan vænne dig til mekanikken, men frygt ikke, for sværhedsgraden stiger for hvert niveau, du erobrer!

Efterhånden som du kommer videre, vil du støde på et stadigt voksende udvalg af funklende ædelsten, den ene smukkere end den anden. Men lad dig ikke distrahere af deres tiltrækningskraft, da brættet bliver mere og mere overfyldt med elementer, hvilket kræver, at du tænker to skridt fremad. De senere niveauer i Temple Jewels lover spændende overraskelser og uventede forhindringer, hvilket sikrer, at din søgen efter triumf forbliver uendeligt spændende.

Men hvis du sidder fast, skal du ikke gå i panik! Når det bliver svært, har Temple Jewels din ryg med et smart hint-system. Hvis du nogensinde sidder fast og har brug for et skub i den rigtige retning, skal du blot aktivere hintet og lade spillet guide dig til ære og til det næste niveau.

Match ædelstenene på skærmen, og hav det sjovt, når du spiller Temple Jewels.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at vælge en ædelsten og træk enten op, ned, til venstre eller til højre. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen og flytte fingeren i en af disse retninger.

Lignende spil:

Kan du lide Temple Jewels? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores bejeweled-spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.