The Lasso of Fortune

Verden af The Lasso of Fortune er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil The Lasso of Fortune, et af vores bedste pusle spil-spil!

Gør dig klar til at gå på opdagelse, og sørg for, at du er klar til at gå gennem de farlige grotter, der venter dig i The Lasso of Fortune, et puslespil, der er baseret på dine færdigheder i navigation og håndtering af et reb, som er det eneste, der står mellem dig og de skatte, du vil samle, og også det eneste, der holder dig væk fra farerne på de forskellige niveauer. Mens du forsøger at nå dit mål, har opdagelsesrejsende i The Lasso of Fortune placeret rebet på forskellige strategiske steder, og du skal omhyggeligt klippe rebet på en sådan måde, at du dingler væk fra farerne og tættere på enten nøglen, som vil føre dig til det næste niveau, eller til de mønter, som du kan samle.

Mens du går længere ned i hulen, kan alle mulige fælder og farer komme i vejen, og du bliver nødt til at tilpasse dig, hvis du vil lykkes. I nogle baner skal du f.eks. undvige store snurrende save, eller i andre baner kan du ikke klippe visse dele af rebet over, da det er lavet af et stærkere materiale.

For at komme videre på The Lasso of Fortune skal du forudsige retningen af dine sving korrekt, så du skal gøre dig bekendt med de unikke egenskaber, som karakteren og rebet har. Men efter et par baner, når du har lært at bevæge dig rundt i omgivelserne, vil du hurtigt svinge dig fra den ene skat til den anden.

Selv om den grotte, du skal udforske, er en uvenlig grotte, der rummer mange farer, formår grafikken og lydene at forvandle The Lasso of Fortune til et spændende sted, hvor hvert niveau udgør en ny udfordring, men som du kan overvinde.

Saml skatte fra niveauerne i The Lasso of Fortune, når du spiller på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap på det sted, hvor du vil skære rebet over, hvis du spiller fra en pc. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du trykke på skærmen, hvor du ønsker at stryge rebet.

Lignende spil:

Kan du lide The Lasso of Fortune? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores pusle spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.