The Office Guy

Verden af The Office Guy er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil The Office Guy, et af vores bedste action spil-spil!

Alle kan have en dårlig dag på kontoret, men i The Office Guy er dette taget til det yderste, fordi kontoret i dette spil er et sted fuld af farer, hvor du kun kan slippe væk ved hjælp af dygtig brug af våben. Mens du kæmper dig vej gennem horder af fjender, bliver du hele tiden mindet om, at dette ikke er en normal dag på arbejdet.

Heldigvis er karakteren fra The Office Guy meget dygtig, og der kommer konstant en strøm af våben til dig, som kan hjælpe dig på dit eventyr. Og du får helt sikkert brug for dem alle, for fjenderne er virkelig dødbringende, og et par træffere kan betyde, at du skal starte niveauet forfra.

Hver bane fra The Office Guy har et specifikt mål, som du skal nå, og jo mere du kommer fremad, jo sværere bliver spillet, og jo hårdere fjender vil forsøge at stoppe dig. Disse fjender har enten dødbringende våben, masser af helbred eller en kombination af begge dele. Så vær forberedt på noget intens action.

Se, hvad der venter ved slutningen af dit eventyr fra The Office Guy, når du spiller på Spilo.dk, og gør dig klar til et sjovt actionspil.

Sådan spiller du

Styr din figur ved at bruge piletasterne til at bevæge dig til venstre eller højre. Tryk på mellemrumstasten for at bruge dine våben, når en fjende kommer tæt på for at eliminere dem.

Lignende spil:

Kan du lide The Office Guy? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores action spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.