Soldier Legend

Verden af Soldier Legend er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Soldier Legend, et af vores bedste action spil-spil!

Opbevar ammunition og forbered dig på at sikre, at den fremmede invasion ikke overtager Jorden, og få dem til at fortryde deres beslutning om at vælge vores planet som deres næste destination. I Soldier Legend træder du ind i støvlerne på en modig soldat, en legendarisk soldat, som skal kæmpe ved hjælp af alle de færdigheder, de har til rådighed, for at eliminere fjendens trussel. Men du er ikke alene, for du har til din rådighed våben. Masser og masser af våben. Og ikke nok med det, du har også adgang til luftangreb, miner og andet eksotisk udstyr, der er lavet til at ødelægge alt, hvad der står i vejen for dig.

For at få adgang til alle mulige våben med enorm kraft skal du eliminere dine fjender. Dette vil få dem til at slippe mønter, som du skal bruge til at købe våben og andre ødelæggelsesredskaber. Og du får virkelig brug for al den hjælp, du kan få, for rumvæsnerne er også kommet forberedt til denne kamp med alle mulige forskellige tropper, der har forskellige kræfter og våben. Så tro ikke, at du i Soldier Legend bare skal trykke på aftrækkeren og se kuglerne flyve, for du bliver nødt til at tilpasse dig de fjender, der angriber dig, og prioritere, hvilken af dem der skal elimineres først. Og en anden grund til, at du skal være forsigtig med, hvordan du skyder dine kugler, er, at du med jævne mellemrum skal genlade din pistol. Og hvis der er én ting, du ikke ønsker, når rumvæsnerne sværmer til din placering, er at skulle genlade dit våben.

Gør dig klar til at eliminere nogle rumvæsner, når du spiller Soldier Legend på Spilo.dk og se, hvilken score du kan nå.

Lignende spil:

Kan du lide Soldier Legend? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores action spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.