Tokyo Or London Style: Princess Choice

Verden af Tokyo Or London Style: Princess Choice er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Tokyo Or London Style: Princess Choice, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Ariel, Rapunzel og Jasmin er store prinsesse-fashionistaer. De nyder at bruge tid på at vælge kjoler, nederdele, bluser og tilbehør. På det seneste har de været glade for den flotte London-stil og de Tokyo-inspirerede outfits. Kan du hjælpe dem med at skabe to outfits, et af hvert, og derefter hjælpe dem med at vælge det, de foretrækker? Kig i skabet efter de bedste ting. Vælg først et flot London-outfit. Prøv med flydende stof, søde blå, hvide og røde farver og dejlige accessories med enkle sølvdetaljer. Dernæst er det tid til Kawaii-looks. Vælg kjoler med pastelfarver, søde tasker med forskellige farver og former og skønne statement-frisurer med knopper. Hvad angår det tredje look, skal du blande og matche elementer fra begge de foregående stilarter.

Lignende spil:

Kan du lide Tokyo Or London Style: Princess Choice? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.