Chibi Princesses Rock'N'Royals Style

Verden af Chibi Princesses Rock'N'Royals Style er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Chibi Princesses Rock'N'Royals Style, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Disse søde piger er den nye Rock'N'Royals-generation, og de er så talentfulde! Frozen-søstrene og Rapunzel kom rigtig tæt på hinanden i Rock'N'Royals-lejren, og de besluttede sig for at synge sammen. Det var sådan, at bandet Chibis In Rock 'N Royals blev dannet, og chibi-prinsesserne har allerede så mange fans. De skal holde en stor koncert, og alle kom til Rock'N'Royals-lejren for at se dem optræde på scenen. Men disse søde piger skal se godt ud på denne store koncert aften. Vær deres moderådgiver og gør dem klar til denne vigtige aften! Start med Chibi Anna og stil hendes hår først! Chibi Rapunzel kan bære en glitrende blå og lyserød kjole, og Chibi Elsa vil ligne en sand rockstjerne i en glitrende blå kjole eller et par glitrende jeans sammen med en funky top og blå sandaler. Sørg for at fuldende deres look med matchende tilbehør. Disse søde Chibi-prinsesser vil rocke scenen i aften, takket være dig. Nyd det!

Lignende spil:

Kan du lide Chibi Princesses Rock'N'Royals Style? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.