Sharkosaurus Rampage

Verden af Sharkosaurus Rampage er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Sharkosaurus Rampage, et af vores bedste action spil-spil!

Hvis du kunne lide Rio Rex, da du spillede det på Spilo.dk, hvis du synes, at hajer er fantastiske, og hvis du kan lide spil, hvor du får point for, hvor meget du ødelægger, så vil du helt sikkert nyde Sharkosaurus Rampage. Ligesom i Rio Rex skal du i Sharkosaurus Rampage skabe ravage, men i stedet for at styre en massiv T Rex styrer du her en enorm haj, som tilsyneladende er blevet modificeret af videnskaben. Og hvis man tager det i betragtning, kan man helt sikkert forstå, hvorfor hajen er på hærgen.

For at komme videre til det næste niveau skal du blot eliminere alle mennesker fra niveauet. Og ikke nok med at du er en haj, du er også en haj, der er lige så høj som en bygning, så du kan forestille dig, at det ikke vil vise sig at være så svært at ødelægge ting. Ved at bruge din enorme størrelse og kraft kan du overvælde dine fjender og bide og sluge dem, og i senere baner kan du endda skyde dem. Men tro ikke, at dine fjender bare vil sidde og vente på at blive ædt. Når de opdager, at du er undsluppet deres laboratorium, vil de tilpasse sig og bevæbne sig med alle mulige våben for at forsøge at nedlægge dig. Så du bliver nødt til at være forsigtig og bruge omgivelserne samt din styrke for at vinde niveauet.

Spil som en kæmpe haj, når du spiller Sharkosaurus Rampage på Spilo.dk, og gennemfør alle banerne.

Sådan spiller du

Brug piletasterne eller WASD-tasterne til at flytte hajen rundt på banerne. Sigt ved hjælp af musen og brug venstre museknap til at bide eller skyde.

Lignende spil:

Kan du lide Sharkosaurus Rampage? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores action spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.