Villains Join The Princesses School

Verden af Villains Join The Princesses School er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Villains Join The Princesses School, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Misundelsen mellem prinsesser og skurke har fået en ende. De har overvundet alle deres misforståelser og har besluttet at gå på samme skole. Men skurkene blev ikke så lidt overraskede, da de fandt ud af, at de skulle begynde at gå på prinsesseskolen.

Men med prinsessernes hjælp og din støtte vil det lykkes skurkene at tilpasse sig og vedtage nogle outfits, der er en cool og glad skole værdig. Både tøjet og makeuppen skal vælges med omhu, så det endelige look er misundelsesværdigt. Spil dette super udklædningsspil og nyd hele vores udvalg af online spil for piger!

Lignende spil:

Kan du lide Villains Join The Princesses School? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.