Word Scramble

Verden af Word Scramble er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Word Scramble, et af vores bedste ordsøgning-spil-spil!

Målet med Word Scramble er ganske enkelt, og det er at lave så mange ord som muligt af de bogstaver, der findes nederst på skærmen. Jo længere ord du laver, og jo sværere bogstaverne du bruger, jo flere point får du. Hastigheden spiller også ind på, hvor mange point du får, så det skal du også tage højde for. Når du finder ud af, at spillet ikke længere udgør så stor en udfordring, skal du sørge for at øge sværhedsgraden.

Hvis du ønsker at forbedre dit ordforråd eller er begyndt på din rejse for at lære det vidunderlige engelske sprog, vil Word Scramble helt sikkert gavne dig. Du kan se nogle hints til hvilke ord du allerede kan lave på tavlen, men du kan afvige fra disse og score nogle ekstra point, som ikke følger denne skabelon. Hvis det er et ord, vil Word Scramble give dig point for det!

God fornøjelse med ord, når du spiller på Spilo.dk!

Lignende spil:

Kan du lide Word Scramble? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores ordsøgning-spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.