Word Search

Verden af Word Search er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Word Search, et af vores bedste ordsøgning-spil-spil!

Lær nye ord, og se, hvor godt du kan finde ordene på tavlen, når du vælger Word Search, et sjovt ordspil, hvor du får flest point ved at være opmærksom på detaljerne. Du kan vælge mellem en lang række kategorier, fra frugter til computere eller endda lande, samt mellem 6 forskellige sprog, hvilket også kan gøre Word Search til et sjovt læringsredskab, som kan hjælpe dig med at mestre et sprog.

Reglerne i Word Search er ret enkle: Du har en liste med ord øverst på skærmen og en masse tilsyneladende tilfældige bogstaver under den. Du skal omhyggeligt scanne brættet og forsøge at finde ordene og derefter forbinde hvert bogstav et efter et for at fjerne det fra listen. Mens det i starten kan virke som om alting bare er et rodet rod, vil du efter noget tid begynde at se nogle mønstre, og det er her, det sjove begynder.

Se, hvor skarpsindig du er, når du spiller ordspil på Spilo.dk.

Lignende spil:

Kan du lide Word Search? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores ordsøgning-spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.