Jelly Island

Verden af Jelly Island er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Jelly Island, et af vores bedste match 3 spil-spil!

Spil endnu et sødt og sjovt match 3-spil på Spilo.dk, når du vælger Jelly Island, og match så mange geléer som muligt. Men pas på, den smukke grafik vil helt sikkert vække din appetit på noget sødt, så hvis du har lyst til en lækkerbidsken, så bliver det nok svært at fokusere, når du spiller Jelly Island. Men det sjove gameplay kan få dig til at glemme alt om mad, i hvert fald for en stund.

Med 25 udfordrende baner, der har forskellige mål, geléer, der har forskellige egenskaber og forskellige forhindringer, der skal overvindes, er Jelly Island en sjov måde at slappe af på og få din daglige dosis sjov på.

Match så mange geléer som muligt, og hav masser af sjov, når du spiller på Spilo.dk.

Lignende spil:

Kan du lide Jelly Island? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores match 3 spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.