Zombie Plague

Verden af Zombie Plague er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Zombie Plague, et af vores bedste zombie spil-spil!

Når du bliver invaderet af et overvældende antal zombier, er der et par tricks, du kan forsøge at overleve: Det første er at bevare roen, og et andet er at forbedre dine evner og dit arsenal konstant. I Zombie Plague kan du øve dig på begge disse begreber, mens du kæmper for dit liv mod zombiehorden. Og lad dig ikke narre af den søde, stiliserede grafik, zombierne her er hensynsløse, og de er kun interesseret i at æde din hjerne.

For at undgå en så grusom skæbne og holde din hjerne hvor den hører hjemme, nemlig sikkert fast i dit hoved, tager du kontrol over et kraftfuldt tårn, som du kan forbedre med forskellige opgraderinger, der bliver tilgængelige efter hver gang du med succes formår at overleve en bølge af voldsomme angreb. Du kan forbedre den skade, du påfører, din pistols affyringshastighed, ammunitionskapaciteten samt præcisionen af dine skud. For at vælge en forbedring skal du bruge mønter, og du samler dem fra de zombier, som det lykkes dig at eliminere. Men da Zombie Plague ønsker at holde tingene udfordrende, skal du skyde mønterne for at samle dem. Og hvis du skyder for at samle mønter, kan du spilde kostbar tid, hvilket zombierne vil udnytte og rykke frem mod din placering. Efter nogle få baner, hvor angrebene bliver mere og mere brutale, bliver valget mellem at samle mønter for at forbedre dit våben og faktisk at skyde og forsvare dig selv afgørende for din overlevelse. Læg dertil, at der dukker forskellige, farligere typer zombier op, jo mere du spiller, og man kan helt sikkert sige, at Zombie Plague er et spil, hvor hver eneste beslutning tæller.

Overlev zombieapokalypsen, når du spiller Zombie Plague på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Hvis du bruger en computer, kan du bruge venstre museknap til at klikke på jorden for at vælge, hvor du vil have tårnet til at skyde. Hvis du bruger en mobilenhed, kan du trykke på skærmen for at styre tårnets skydevinkel.

Lignende spil:

Kan du lide Zombie Plague? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores zombie spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.