Zuma Boom

Verden af Zuma Boom er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Zuma Boom, et af vores bedste zuma spil-spil!

Nyd en sjov og afslappende oplevelse på Spilo.dk og lav en linje med tre eller flere kugler af samme farve, når du spiller Zuma Boom. For at sikre, at kuglerne ikke når målstregen, skal du have et godt sigte, men også en god strategi, for hver gang du skyder en kugle, får den bevægelige stak af kugler endnu et element. Og de strategiske elementer kommer også i spil, når kugler, der har forskellige evner, dukker op i stakken. Hvis det f.eks. lykkes dig at fjerne kuglen med pilen, der peger bagud, vil det flytte hele stakken i den modsatte retning af målstregen, hvilket giver dig mere tid til at tænke og planlægge dit næste træk. Eller, hvis du er særlig heldig, kan du få adgang til en laser, som ødelægger mange kugler på én gang.

Junglemiljøet er levendegjort med smuk grafik, og den energiske musik bidrager også meget til den levende atmosfære i Zuma Boom. I løbet af de mange niveauer ændrer kuglernes vej sig, og hver enkelt giver spilleren en ny udfordring. Men reglerne forbliver de samme, så du bliver bedre og bedre, efterhånden som du kommer igennem de sjove baner i Zuma Boom. Og hvis du vil tilføje et ekstra sværhedsgrad, kan du forsøge at få så mange stjerner som muligt. Disse gives i slutningen af hvert niveau, og jo bedre du spiller, jo flere stjerner får du.

Spil et sjovt og spændende spil på Spilo.dk og fuldfør alle niveauerne på Zuma Boom.

Sådan spiller du

Bevæg musen til venstre og højre for at ændre kanonens retning. Tryk på venstre museknap for at skyde kuglerne. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på skærmen og bevæge fingeren i den retning, du vil skyde, og slippe den for at skyde kuglen.

Lignende spil:

Kan du lide Zuma Boom? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores zuma spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.