The Sorcerer

Verden af The Sorcerer er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil The Sorcerer, et af vores bedste zuma spil-spil!

På The Sorcerer har du en magisk oplevelse foran dig, især hvis du er vild med spil, der tester dine reflekser og din rumlige bevidsthed. Selv om gameplayet måske virker umiddelbart bekendt for dig, har The Sorcerer stadig evnen til at glæde dig og give dig mange timers sjov og afslapning. Mens du måske allerede kender til spil, hvor du skal matche bobler af samme farve, er der i The Sorcerer en ekstra timer, som du skal tage hensyn til, og dette tager form i den måde, hvorpå rækkerne af bobler er placeret på brættet. Her bevæger rækken sig langsomt mod et punkt på brættet, og hvis rækken når dette mål, taber du niveauet.

For at komme videre skal du kontrollere vinklen på skuddene fra troldmanden, der er placeret midt på skærmen, og skyde boblerne på en sådan måde, at mindst tre af samme farve er forbundet med hinanden. Dette sikrer, at besværgelsen vil virke og fjerne disse bobler fra brættet. Hvis det lykkedes dig at reducere denne slags slange lavet af bobler, vil du gå videre til næste niveau. Tricket er, at du hurtigt skal tilpasse dig boblernes bevægelse og altid tænke fremad, for hvert skud kan drastisk ændre konfigurationen af de fremadskridende bobler.

Slap af på Spilo.dk med en klassisk spiloplevelse, når du prøver The Sorcerer og gennemfører alle niveauer!

Sådan spiller du

Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på skærmen i den vinkel, hvor du vil skyde boblerne. Hvis du bruger en pc, skal du bruge musen til at sigte og trykke på venstre museknap for at skyde.

Lignende spil:

Kan du lide The Sorcerer? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores zuma spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.