Halloween Chain

Verden af Halloween Chain er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Halloween Chain, et af vores bedste zuma spil-spil!

Kom i Halloween-ånd på Spilo.dk og spil et afslappende spil for at få tankerne væk fra den uhyggelige atmosfære i denne sæson, når du spiller Halloween Chain. Som navnet antyder, er Halloween Chain et spil, der låner reglerne fra de klassiske Zuma-spil, der nu er legendariske for alle, der nogensinde har haft brug for et hurtigt spil, der havde den rette mængde udfordring og sjovt gameplay. Og da Halloween-sæsonen har et næsten uendeligt udbud af interessante historier og figurer, kan du i Halloween Chain spille denne type spil igen i denne skræmmende ramme.

Hvis du allerede er bekendt med det sjove gameplay i Zuma, vil du føle dig hjemme, når du begynder på Halloween Chain. Hvis du endnu ikke kender reglerne, kan du være sikker på, at de er nemme at lære, men ikke desto mindre er de stadig meget sjove. For at komme til det næste niveau og score point skal du skyde bobler af forskellige farver ind i kæden, der langsomt bevæger sig mod et bestemt punkt på skærmen, for at komme til det næste niveau og score point. Men du kan ikke bare tilfældigt på kæden, for hvis du gør det kun sværere for dig. For at reducere længden af denne bevægelige kæde skal du forbinde mindst tre bobler, der har samme farve. Dette vil fjerne alle gruppe fra brættet, og vil gøre dit arbejde meget lettere. Men tag ikke for lang tid om at sigte, for kæden stopper ikke, og den eneste måde at få den til at holde korte pauser på er at fjerne grupper af bobler fra den.

Oplev den klassiske Zuma-formel på Spilo.dk i en Halloween-miljø, når du spiller Halloween Chain.

Sådan spiller du

Hvis du spiller på en pc, skal du bruge musen til at sigte dine skud og trykke på venstre museknap for at skyde. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du trykke på skærmen på det sted, hvor du vil have dine skud hen.

Lignende spil:

Kan du lide Halloween Chain? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores zuma spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.