4 Colors

Verden af 4 Colors er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil 4 Colors, et af vores bedste kortspil-spil!

4 Colors er et meget sjovt kortspil, som kan spilles med op til 3 andre personer. Hovedfokus her er at matche kortene efter antallet af farver og derefter sørge for at slippe af med dem. Det er det samme koncept som Uno, hvilket gør spillet utrolig interessant, men også meget sjovt at spille igennem.

Du kan også vinde spillet hvis du får 250 point, så der er forskellige måder du kan vinde på. Alene det gør 4 Colors virkelig spændende, fordi du får mulighed for at afprøve et væld af strategier og se, hvad der virker i dit tilfælde. Samtidig er hver spiloplevelse forskellig, da kortene trækkes tilfældigt. Det bidrager til spændingen, samtidig med at det også sikrer, at du har masser af genspilningsværdi.

Med 4 Colors får du virkelig en medrivende og sjov oplevelse hele tiden. Spillet har også actionkort, der også giver dig alle mulige power ups. Det er spændende at spille, da det er et spil, hvor du aldrig har den samme tur. Plus, at kunne spille med andre mennesker tilføjer helt sikkert til den strategiske tilgang og spændingen. Hvis du kan lide kortspil eller ønsker at prøve noget nyt, så giv 4 Colors en chance med det samme, og du vil helt sikkert have det meget sjovt! Du kan 4 Colors lige nu, kun på Spilo.dk!

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at klikke, hvis du bruger en pc, eller tryk på skærmen, hvis du spiller fra en mobilenhed, for at interagere med kortene.

Lignende spil:

Kan du lide 4 Colors? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores kortspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.