Cannon Strike

Verden af Cannon Strike er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Cannon Strike, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

I dette spil fuld af farver er det din opgave at fylde spanden med så mange bolde som muligt og sørge for at spilde så få bolde som muligt. Cannon Strike starter som de fleste puslespil, du kan spille på Spilo.dk, med lette baner, hvor de forhindringer, der står mellem din kanon og spanden, ikke er særlig skræmmende, men når du begynder at blive fortrolig med reglerne, stiger udfordringsniveauet, og du bliver nødt til at bruge alle de færdigheder, du har erhvervet dig, hvis du vil komme videre.

For at skyde med kanonen skal du blot bruge venstre museknap. Det er bedragerisk enkelt, men det kan også virke imod dig, for hvis du ikke er tålmodig nok og ikke vurderer situationen korrekt, kan du miste den tre-stjernede placering, som du kan få i slutningen af hvert niveau, og som kun tildeles dem, der har formået at fylde spanden med så mange kugler som muligt. Jo færre du misser, jo bedre er placeringen. Hvert niveau har et kreativt og unikt layout, så i hvert niveau skal du tilpasse dig kravene og time dine skud korrekt. Nogle kan have et stort antal bevægelige platforme, mens andre kun har én platform, men den bevæger sig meget hurtigt. Og selvfølgelig byder nogle på overraskelser, som helt sikkert vil øge udfordringen og det sjove.

Afslut alle niveauer og få alle stjernerne, når du spiller Cannon Strike på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at skyde med kanonen, hvis du bruger en computer. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du trykke på skærmen for at skyde.

Lignende spil:

Kan du lide Cannon Strike? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.