Ariel And Eric: A New Life

Verden af Ariel And Eric: A New Life er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Ariel And Eric: A New Life, et af vores bedste barbiespil-spil!

Barbie har en god idé til denne sommerdag. Hun har inviteret Ken med til en skøn picnic. Hun har mange ting, som hun skal forberede til denne fantastiske dag. Hjælp hende med at spille dette nye spil kaldet Ariel og Eric: Et nyt liv for at hjælpe Ariel med at flytte ind hos Eric! Hun er glad for denne beslutning, fordi dette er et vigtigt øjeblik i deres liv sammen. Forholdet går godt, og de ønsker at tage det næste store skridt. Hjælp den store prinsesse med at gøre huset rent og gøre det funklende rent og sødt, når Eric ankommer. Du kan begynde med at ringe til prinsesserne og bede dem om hjælp. Saml alt skraldet op fra huset, læg det i skraldespanden, og støvsug derefter gulvene. Indret lidt og sørg for, at resultatet er super sødt til det store forelskede par. Ariel skal også have et nyt outfit. Tjek hendes garderobe, og vælg den sødeste kjole med et flot sommermønster og et par smykker. God fornøjelse med at spille Ariel And Eric: A New Life! Ud og sørg for, at hun bliver klar i tide. Hun skal samle et par ting til picnickurven. Hjælp hende med at søge rundt i køkkenet efter juice, frugt, sandwiches, vand, blomster og andre ting, som vil gøre picnicen virkelig fantastisk. Den blonde skønhed kan nu gå ind i sit klædeskab og finde en flot kjole og matchende tilbehør. En god idé er at vælge en flot gul kjole med blomsterprint og matche den med en flot krøllet frisure og masser af sølvsmykker såsom en halskæde eller øreringe. Hvor synes du, at det skønne par skal tage hen til deres picnic-date? I det solrige Paris eller i skoven?

Lignende spil:

Kan du lide Ariel And Eric: A New Life? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores barbiespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.