Barbie New Earrings

Verden af Barbie New Earrings er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie New Earrings, et af vores bedste barbiespil-spil!

Føler du dig kreativ i dag? Har du lyst til et sjovt smykkedesignprojekt? Du kan hjælpe denne fashionista med at designe et par unikke øreringe og finde et matchende outfit til at bære! Barbie elsker at lave håndværk, og hun er meget kreativ, når det kommer til at lave sine egne smykker. Efter at hun havde kigget på internettet efter de nyeste modetrends, besluttede hun, at hun skulle udforske boho-chic-trenden. Lad os komme i gang og hjælpe Barbie! Hun har et par idéer, men hun er ikke helt sikker på, hvordan hendes nye øreringe skal se ud. Hjælp hende med at vælge øreringe, f.eks. perle-, bøjle- eller lysekrone-øreringstypen. Hvilken en er perfekt til et boho-stil look? Når du har besluttet dig, kan du hjælpe hende med at dekorere dem med sten, frynser eller kvaster. Tag et kig og se, hvilken slags dekorative elementer du kan bruge.

Lignende spil:

Kan du lide Barbie New Earrings? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores barbiespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.