Super Barbie Hair Trends

Verden af Super Barbie Hair Trends er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Super Barbie Hair Trends, et af vores bedste barbiespil-spil!

Super Barbie har brug for en ny stil. Hun har besluttet sig for at prøve den nyeste og mest fantastiske hårtrend af alle. Ved du, hvad det er? Det er det fantastiske ombre-hår med søde farver og fantastiske skygger. Hun er forelsket i denne stil, og hun kan ikke vente med at prøve den. Start med at vælge en ny farve til enten highlights eller komplet ombre hår. En god idé er en flot kombination af pink og lilla. Brug en børste til at påføre farverne på hårstråene fra toppen til spidserne. Sørg for, at farven er levende og fantastisk. Prøv en god kombination af en mønstret nederdel med en flot brun lædertop i læder. Tilføj glitrende smykker til superpigen og fantastiske hårbånd for at få looket til at skille sig ud. Nyd det!

Lignende spil:

Kan du lide Super Barbie Hair Trends? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores barbiespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.