Moana Curly Hair Tricks

Verden af Moana Curly Hair Tricks er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Moana Curly Hair Tricks, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Alle prinsesser misunder hendes smukke krøller, og de undrer sig over, hvordan Moanas hår kan se så fantastisk ud hver dag. Moana har besluttet, at det er på tide at dele sine hemmeligheder med alle. Vil du finde ud af, hvordan du får perfekte krøller? Først og fremmest skal du starte med en hårvask. Brug de rigtige hårprodukter, som Moana gør, og pak derefter dit hår ind i et blødt håndklæde. Hold det i et par minutter, og derefter skal du rede håret op i en ananas. Sørg for ikke at tørre det. Vælg i stedet en satinpude, og sov sådan. Næste dag vil du have de perfekte krøller, og med nogle justeringer kan du skabe en fantastisk frisure...

Lignende spil:

Kan du lide Moana Curly Hair Tricks? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.