Ball Tales - The Holy Treasure

Verden af Ball Tales - The Holy Treasure er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Ball Tales - The Holy Treasure, et af vores bedste eventyrspil-spil!

Hent skatten fra de snedige tyve og tag på et vovet eventyr gennem 45 udfordrende baner, når du spiller Ball Tales - The Holy Treasure på Spilo.dk. At få skatten tilbage er ikke nogen nem opgave, da du skal overvinde og løse alle mulige gåder og finde ud af, hvordan du kan komme væk fra de farer, der er spredt ud over hele verden. Du vil ikke kun støde på forskellige typer af farer, men du skal også lære det indviklede ved syv forskellige typer bolde, som du kan styre, og som hver har deres egne unikke egenskaber. Derudover er der også masser af forskellige fjender i Ball Tales - The Holy Treasure, så du bliver nødt til at tilpasse dine strategier derefter.

Efterhånden som du kommer videre i historien, vil du opdage alle mulige interessante aspekter af den farverige verden Ball Tales - The Holy Treasure, og du vil møde de venlige karakterer, der findes i denne verden. Dette kan fungere som et ekstra incitament til at løse verdens gåder, og det er for at finde ud af mere om spillets historie. Så ud over at have tilfredsstillelsen ved at finde ud af løsningen på et vanskeligt problem, gør du også fremskridt i historien og kommer tættere på at genvinde den dyrebare skat, du søger.

Tag på et sjovt eventyr og få din skat tilbage, når du spiller Ball Tales - The Holy Treasure på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug WASD- eller piletasterne til at bevæge dig rundt, hvis du spiller fra en stationær computer. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på knapperne på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Ball Tales - The Holy Treasure? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores eventyrspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.