Barbie Glam Makeover

Verden af Barbie Glam Makeover er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie Glam Makeover, et af vores bedste makeup spil-spil!

Style denne fashionista op og giv hende et glamourøst nyt look! Barbie skal være vært for et fundraising-event, og hun er lidt nervøs, fordi hun har arbejdet så hårdt på at organisere eventet, at hun har glemt at planlægge sit look. Oven i købet er Barbies ansigt og hud ikke i den bedste form, da hun har været igennem en stresset periode. Da hun har gjort sig så mange anstrengelser for at organisere dette velgørenhedsarrangement, bør du hjælpe hende med makeoveren, så hun kan se fantastisk ud. Start med at give hendes ansigt en dybdegående rensning og brug en maske for at få hendes hud til at se sund og tonet ud. Dernæst skal du give hende glamourøs makeup. Leg med farverne og brug et strejf af glitter. Til sidst skal Barbie ligne en diva, og du skal hjælpe hende med at vælge den perfekte kjole og frisure og fuldende hendes look med tilbehør. Nyd det!

Lignende spil:

Kan du lide Barbie Glam Makeover? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores makeup spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.