Barbie's Glossy Magazine

Verden af Barbie's Glossy Magazine er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie's Glossy Magazine, et af vores bedste makeup spil-spil!

Test din kreativitet, for du skal hjælpe Barbie med at designe hendes modemagasin! Når det kommer til mode, er Barbie den største fashionista, og hun elsker altid at give makeuptips og modetips til sine veninder. Hendes følgere på de sociale medier søger ofte hendes råd, så Barbie besluttede sig for at starte sit eget modemagasin, som helt klart vil blive en stor succes. I dette spil søger hun for en gangs skyld dit råd. Barbie vil gerne finde på det bedste navn til sit magasin, så du skal hjælpe hende med at finde det perfekte navn. Når du har fundet navnet på magasinet, har Barbie brug for din hjælp til at vælge logoet. Du skal være kreativ og designe det ved at vælge skrifttype, farve og ikon. Endelig skal du også designe forsiden til den første udgave af bladet. Vælg et billede af Barbie, som skal være med på forsiden, hjælp hende med at vælge artiklernes hovedtitler, og tilføj forlygter og klistermærker. Arranger dem på forsiden og vælg også et baggrundsbillede. Hyg dig!

Lignende spil:

Kan du lide Barbie's Glossy Magazine? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores makeup spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.