Barbie Glam Popstar

Verden af Barbie Glam Popstar er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie Glam Popstar, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Hej, mine damer! Din yndlingsdukke, Barbie, er meget talentfuld. Hun er en fantastisk pige, som ønsker at blive berømt for sin sangstemme. Nu kan du hjælpe hende med at se godt ud på scenen og imponere sine fans med sit udseende og sin stemme. Kig i hendes garderobe og vælg kun den sødeste kjole, nederdel eller top og mix og match for et scene-look som intet andet. Den fantastiske dukke vil også elske en ny frisure, og en unik frisure er et must. Prøv en flot krøllet frisure med en vidunderlig blå farve, som helt sikkert vil få hende til at skille sig ud og skabe et fantastisk look til dukken. Du kan vælge mange rekvisitter og tilbehør for at fuldende hendes scenelook og gøre hende uforglemmelig. En ny guitar og mikrofon er et must-have for en fantastisk sangerinde og performer. Nyd det!

Lignende spil:

Kan du lide Barbie Glam Popstar? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.