Barbie's New House

Verden af Barbie's New House er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie's New House, et af vores bedste barbiespil-spil!

Er du klar til at designe Barbies nye hus og gøre det til et hjem ved hjælp af dine designfærdigheder! En af hendes største drømme er gået i opfyldelse. At købe sit eget hus var alt, hvad hun ønskede sig, og det har alt, hvad hun kunne ønske sig, et stort køkken, et hyggeligt soveværelse med glasvægge og en rummelig stue. Nu skal hun indrette og udstyre det, og hun har ikke meget tid. Hendes venner skal besøge hende, og de vil gerne holde en indflytterfest. Barbie kunne godt bruge din hjælp, så tror du, at du har gode evner som indretningsarkitekt? Lad os se, om du kan forvandle dette hus til et elegant, stilfuldt og hyggeligt drømmehjem.

Lignende spil:

Kan du lide Barbie's New House? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores barbiespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.