Barbie Princess Of Elements

Verden af Barbie Princess Of Elements er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie Princess Of Elements, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Vær kreativ og lad dig inspirere af naturens elementer, og skab specifikke og fantastiske looks med vand, ild og jord i tankerne. I dette spil skal du skabe tre forskellige outfits til den blonde skønhed. Start dette dejlige spil ved at udforske det første element, vandet. Hun kan bære hvidt, blåt og sølv, og hendes hår kan være krøllet ligesom vandets bølger. Du kan prøve en blå kjole med silkeagtigt stof, tilføje sølvkronen og et par smukke øreringe. Det næste look inspireret af elementerne er ildlooket, og til dette look skal du prøve flot makeup og røde farver til læberne og øjenlågene. En sød lyserød rødme og sort mascara vil være perfekt. Til outfittet skal du prøve den flotte røde kjole med ildelementer og detaljer. Det sidste fantastiske outfit er det jordiske. Du kan prøve forskellige grønne kjoler med brune mønstre på dem og matchende sko med høje hæle. Hav det sjovt!

Lignende spil:

Kan du lide Barbie Princess Of Elements? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.