Barbie Searching For The Dream Job

Verden af Barbie Searching For The Dream Job er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie Searching For The Dream Job, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Barbie kan ikke beslutte sig for, hvilket job og hvilken karriere hun vil elske mest, og hun har brug for din hjælp. Hun kan vælge mellem makeup-artist, modeblogger, indretningsdesigner eller modeguru. Hjælp hende med at vælge, og nyd den store dag sammen med hende! For at hjælpe hende med at vælge hendes perfekte drømmejob, skal du bruge hjulet. Et af fire valgmuligheder vil blive valgt, og du kan følge Barbie, mens hun gør sit bedste for at mestre færdighederne til hvert job. Hvis jobbet som modeblogger er valgt, kan du hjælpe hende med at skabe det perfekte outfit til foråret med en top, nederdel, smykker og andre så flotte accessories. Sørg for, at udvalget passer perfekt sammen, og tag derefter et billede til bloggen. Hvis jobbet som indretningsdesigner dukker op, kan du hjælpe dukken Barbie med at skabe det bedste makeup- og garderobeværelse for enhver stor fashionista. Lyder fantastisk, ikke? Spild ikke tiden, og prøv alle de jobmuligheder, der er til rådighed.

Lignende spil:

Kan du lide Barbie Searching For The Dream Job? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.