Barbie Rockstar Or Popstar

Verden af Barbie Rockstar Or Popstar er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie Rockstar Or Popstar, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Hvilket look kan du bedst lide? Popstar eller Rockstar? Barbie kan ikke bestemme sig, og hun besluttede, at det bedste er at prøve begge stilarter. Det lyder sjovt, ikke? Lav to forskellige outfits til Barbie. Det ene skal være mere vovet og kantet, mens det andet skal være en prinsesse og pigetøj. For popstjerne-looket kan du prøve glamourøse kjoler og matche dem med søde gyldne diademer eller kroner for at få et kongeligt look. Vælg matchende sko og de bedste og sødeste små smykker med flotte ædelstene. Rockstar-looket skal passe perfekt til en vild ånd, som f.eks. en Barbie-dukke. Prøv nogle super sjove, glitrende kjoler, en flot guitar som tilbehør og den bedste frisure med en flot lyserød hårfarve. Jeg er sikker på, at du vil elske begge looks lige meget, men Barbie skal selv bestemme, hvilket af dem hun vil beholde.

Lignende spil:

Kan du lide Barbie Rockstar Or Popstar? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.