Barbie's Little Black Dress

Verden af Barbie's Little Black Dress er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie's Little Black Dress, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Barbie er blevet inviteret til et cocktailparty, som er sæsonens begivenhed. Der vil være mange berømtheder til stede, og det er en begivenhed med mode og stil. Temaet for festen er sort, så i princippet skal alle have noget sort på. Dette er den perfekte lejlighed for Barbie, som er ved at starte sin karriere som modedesigner, til at være kreativ og designe sin egen sorte kjole. Først skal du vælge kjolens model blandt de tre typer, som Barbie præsenterer. Dernæst skal du vælge den sorte farve, og derefter skal du tilføje noget glitter og glimmer til stoffet. Du kan tilføje nogle sorte og hvide mønstre eller blonder for at give kjolen et mere smart og elegant udseende. Skal den være ærmeløs eller med ærmer? Sørg for at tilbehør det så godt.

Lignende spil:

Kan du lide Barbie's Little Black Dress? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.